Nieuw: Extra Reinigbare Muurverf

Een vlek verwijderen is gemakkelijk met Extra Reinigbare Muurverf. Ideaal voor bijvoorbeeld klaslokalen en wachtruimtes in de zorg: de Extra Reinigbare Muurverf van Wijzonol. Met lauwwarm water en een zachte doek verwijder je de meest uiteenlopende vlekken. Zelfs moeilijke vlekken, zoals sporen van schoenzolen zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat de matte uitstraling van de muur wordt aangetast.

De matte muurverf is geschikt voor het plafond, wanden van gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De Wijzonol Extra Reinigbare Muurverf heeft schrobvastheidsklasse 1.

Na een doordroging van 30 dagen is de verflaag sterk genoeg om allerlei soorten vlekken weerstand te bieden. Er is daarvoor geen speciale cleaner nodig. Een zachte doek, lauwwarm water en eventueel en neutraal reinigingmiddel is voldoende. De ideale muurverf voor ruimtes waar veel gebruik van wordt gemaakt, bijvoorbeeld in de zorg, horeca en in het onderwijs.

De Extra Reinigbare Muurverf is vanaf eind juni verkrijgbaar.