Wij verbeteren uw Energielabel

Het voorlopig energielabel van uw woning kan beter!

Per 1 januari 2015 is het energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van woningen. Dit is een maatregel uit het Energieakkoord dat het kabinet in 2013 heeft gesloten. Het uiteindelijke doel is een duurzame energievoorziening in ons land. En kostenbesparing op energie. Door een energielabel worden huizenbezitters ‘geprikkeld’ te investeren in dak-, gevel-, glas- en vloerisolatie en zuinige(re) ketels om energiekosten te besparen.

Glasbedrijfslider_srcset-large

U kunt zelf  het (voorlopige) energielabel van uw woning zien op www.zoekuwenergielabel.nlvan de Rijksoverheid. 

Kan uw woning nog energiezuiniger?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u precies welke mogelijkheden er voor u zijn om te besparen: dakisolatie, gevel-isolatie, vloerisolatie en natuurlijk glasisolatie. Daarmee kunt u ervoor zorgen dat het voorlopig energielabel van uw woning nóg beter wordt. Wilt u meer weten over hoe het energielabel precies werkt? En wat voor de besparingsmogelijkheden zijn? Neem hiervoor en voor het beste onderhoud contact met ons op! 

OnderhoudNL - Energielabel-logo rgb