Nieuwe, kleurrijke bedrijfsauto’s

Sinds kort rijden onze schilders naar hun klanten in nieuwe bedrijfswagens. De oude bedrijfswagens zijn in januari vervangen door zuinige Peugeot Partners en Experts. Het bijzondere aan deze auto’s is de efficiënte bedrijfswageninrichting. Dit zorgt ervoor dat onze schilders de meeste gebruikte gereedschappen en materialen altijd bij zich hebben. Op deze manier kunnen we optimale service bieden aan onze klanten en opdrachtgevers.

Elke auto is te herkennen aan de huisstijl van Loonstra zowel aan de zijkant als de achterkant en het logo van OnderhoudNL Garantie, zodat u zeker weet dat u goed zit. Bovendien zorgde Lauwers Design voor een ontwerp waar iedere auto zijn eigen kleur heeft; geel, groen, blauw en rood. Een kleurig begin van 2018!

20180117_144551

20180119_140900