Diensten


Interieuradvies

Comfortabel woning begint natuurlijk bij een interieur waarbij u zich thuis voelt. Schildersbedrijf Loonstra zorgt niet alleen voor een perfect afgewerkte buitenkant van uw woning, u kunt bij ons ook terecht voor een passend interieuradvies. Wilt u een algehele make-over of alleen uw woonkamer aanpakken? Loonstra werkt samen met Lees het volledige artikel »

Totaalonderhoud

Voor het totaalonderhoud aan uw woning en bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Door de vele specialisaties en optimale samenwerking met andere regionale onderhoudsbedrijven kunnen wij u een compleet en efficiënt onderhoudsprogramma aanbieden. Lees het volledige artikel »

Vergulden

Vele torenhanen, windwijzers, gevelstenen, wijzerplaten, ornamenten e.d. zijn reeds door ons verguld. Ook voor collega-schildersbedrijven vergulden wij geregeld uiteenlopende voorwerpen. Lees het volledige artikel »

Zonreflecterende dakcoating

Vaak is het in de zomerperiode erg warm in gebouwen met platte daken. Door de dakbedekking te behandelen met een zon-reflecterende coating zorgen wij voor een aangenamer binnenklimaat. Lees het volledige artikel »

Transportfiets voor kleine klusjes

Mede naar aanleiding van het autoluw maken van de binnenstad van Dokkum (parkeren, éénrichtingswegen e.d.), de energiebesparing (duurzaam en zuinig) en voor het gemak heeft schildersbedrijf Loonstra een nieuw transportmiddel aangeschaft. Voor onder andere de kleine klusjes en het bezorgen van materialen in Dokkum rijdt er nu een speciale schildersfiets door de stad. Lees het volledige artikel »

Nieuwe, kleurrijke bedrijfsauto’s

Sinds kort rijden onze schilders naar hun klanten in nieuwe bedrijfswagens. De oude bedrijfswagens zijn in januari vervangen door zuinige Peugeot Partners en Experts. Het bijzondere aan deze auto's is de efficiënte bedrijfswageninrichting. Dit zorgt ervoor dat onze schilders de meeste gebruikte gereedschappen en materialen altijd bij zich hebben. Op deze manier kunnen we optimale service bieden aan onze klanten en opdrachtgevers. Lees het volledige artikel »