Buiten aanpakken

<< terug
1 april 2019

De dagen worden langer en de temperaturen lopen langzaam op. Nu het voorjaar in de lucht hangt, zijn we steeds meer buiten te vinden. Ook bij schildersbedrijf Loonstra verplaatsen veel van onze schilders zich van binnen naar buiten. Dit is dan ook de ideale tijd om buiten aan te pakken.


Regelmaat

Het schilderwerk en eventueel gevel- en dak en ander onderhoud aan uw woning moeten met enige regelmaat worden gedaan. Zo blijven kozijnen en deuren en dergelijke in goede conditie en is de kans kleiner dat het houtwerk bijvoorbeeld zo ver verslijt dat kozijnen vervangen moeten worden. Door te kiezen voor een onderhoudscontract van schildersbedrijf Loonstra kunt u de kosten voor schilderwerk en ook ander groot onderhoud spreiden.


Samenwerking

Door de vele specialisaties en optimale samenwerking met andere regionale onderhoudsbedrijven kunnen wij u een compleet en efficiënt onderhoudsprogramma aanbieden. Behalve voor schilderwerk, timmerwerk, glaszetten en installatiewerk, kunt u bij ons terecht voor schoonmaakwerkzaamheden, stukadoorswerk, renovatie en restauratie. Voor het totaalonderhoud aan uw woning en bedrijfspand bent u bij ons dus aan het juiste adres.


Verfsoort

Als Erkend schildersbedrijf is het leveren van een goede kwaliteit hét uitgangspunt voor onze werkzaamheden. De schilders van schildersbedrijf Loonstra zorgen ervoor dat uw pand er weer prachtig uitziet en optimaal beschermd is. We bepalen samen met u de verfsoort (altijd professionele kwaliteitsverf) en onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschappen en materialen.


De buitenschilder zorgt voor:

  • Schilderen van houtwerk.
  • Schilderen beton en gevelwerk.
  • Schilderen van kunststof en metaalwerk.
  • Reparatie aan bijvoorbeeld houtrot.
  • Overige kleine reparatiewerkzaamheden.

Wat wilt u buiten aanpakken? Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar per telefoon: (0519) 29 34 58 en per e-mail:  info@loonstra.nl.