Schilder Loonstra sponsort dameskaatsen

<< terug
2 februari 2018

Schildersbedrijf Loonstra is in 2018 trotse sponsor van kaatsster Nynke Sijbrandij van Keatsteam Ympuls. Het schildersbedrijf sponsort een auto waar Nynke gebruik van mag maken. Eigenaar Onno Loonstra overhandigde de auto afgelopen week aan Nynke. Dankzij deze auto, met bestikkering van het schildersbedrijf, zal het dameskaatsen vaak voorbijkomen.


Keatsteam Ympuls

Keatsteam Ympuls speelt in de hoofdklasse dames 2018 en start het kaatsseizoen op 5 mei in Franeker. Naast Nynke Sijbrandij bestaat het team uit Wiljo Sijbrandij en Marrit Zeinstra. Onno Loonstra, eigenaar van het schildersbedrijf vindt het belangrijk om een typisch Fryske sport te ondersteunen: “De kaatssport is een typisch Friese sport die rondom Dokkum veel beoefend wordt. Zeker nu de Friese cultuur in de spotlights staat kan deze sport wel wat extra aandacht en steun gebruiken.”


Schilder Loonstra

Loonstra werkt zowel voor bedrijven als particuliere opdrachtgevers. Ook restauratieschilderwerk en decoratieve technieken zijn onderdeel van het bedrijfspakket. Het bedrijf is al geruime tijd AF-erkend. De lijst met speciale restauratiewerken bevat onder andere het oude gemeentehuis in Dokkum, Landgoed Oranjewoud en museum Het Martenahuis in Franeker. In 2007 werd het bedrijf 2e in de landelijke verkiezing ‘schildersbedrijf van het jaar’.